Disgusterous

Author Topic: Problems with using the VP Site  (Read 88479 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Steve

  • Power Poster
  • *****
  • Posts: 47608
  • Reputation: -3
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #885 on: February 25, 2020, 08:26:44 PM »
Okay, have fixed the problem...  cloud9:

Lets give it a few days to make sure it is okay and then I'll re-look at Tapawhotsit...  ;)
:thumbsup:

I had to remember me passwordical
Well, whatever nevermind

Offline apc2010

  • Power Poster
  • *****
  • Posts: 57108
  • Reputation: -2
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #886 on: February 25, 2020, 08:28:59 PM »
Okay, have fixed the problem...  cloud9:

Lets give it a few days to make sure it is okay and then I'll re-look at Tapawhotsit...  ;)
:thumbsup:

I had to remember me passwordical

Me Too..... cussing:


(asked Miss T .)....... redface: redface:

Offline Just One More

  • Power Poster
  • *****
  • Posts: 23925
  • Reputation: 0
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #887 on: February 25, 2020, 08:35:41 PM »
Okay, have fixed the problem...  cloud9:

Lets give it a few days to make sure it is okay and then I'll re-look at Tapawhotsit...  ;)
:thumbsup:

I had to remember me passwordical

Me Too..... cussing:


(asked Miss T .)....... redface: redface:

Miss T - "It's your name followed by the date of our anniversary"  ;)
LiFe - It's an "F" in lie

Offline apc2010

  • Power Poster
  • *****
  • Posts: 57108
  • Reputation: -2
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #888 on: February 25, 2020, 08:48:49 PM »
Okay, have fixed the problem...  cloud9:

Lets give it a few days to make sure it is okay and then I'll re-look at Tapawhotsit...  ;)
:thumbsup:

I had to remember me passwordical

Me Too..... cussing:


(asked Miss T .)....... redface: redface:

Miss T - "It's your name followed by the date of our anniversary"  ;)

 scared2:

Offline Barman

  • Administrator
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 134705
  • Reputation: -49
  • Since 1960...
    • Virtual Pub!
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #889 on: February 26, 2020, 04:56:55 AM »
Okay, have fixed the problem...  cloud9:

Lets give it a few days to make sure it is okay and then I'll re-look at Tapawhotsit...  ;)
:thumbsup:

I had to remember me passwordical

Me Too..... cussing:


(asked Miss T .)....... redface: redface:

Miss T - "It's your name followed by the date of our anniversary"  ;)

 lol: lol: lol:
Pro Skub  Thumbs:

Offline Steve

  • Power Poster
  • *****
  • Posts: 47608
  • Reputation: -3
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #890 on: March 02, 2020, 12:08:45 AM »
Dunno if this is relevant but around midnight each night the site goes really slow for a short time
Well, whatever nevermind

Offline Barman

  • Administrator
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 134705
  • Reputation: -49
  • Since 1960...
    • Virtual Pub!
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #891 on: March 02, 2020, 05:00:54 AM »
Dunno if this is relevant but around midnight each night the site goes really slow for a short time

Some backup process at the data centre... I'll ask... rubschin:
Pro Skub  Thumbs:

Offline Steve

  • Power Poster
  • *****
  • Posts: 47608
  • Reputation: -3
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #892 on: March 02, 2020, 09:11:57 AM »
Dunno if this is relevant but around midnight each night the site goes really slow for a short time

Some backup process at the data centre... I'll ask... rubschin:
:thumbsup:  that was my guess but weirdly it seems to happen on the first access after midnight (can take over a minute for a page to load) and then seems fine afterwards.  I'd expect a backup to be running for a fair time, not one off. 
Well, whatever nevermind

Offline Barman

  • Administrator
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 134705
  • Reputation: -49
  • Since 1960...
    • Virtual Pub!
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #893 on: March 02, 2020, 09:40:50 AM »
Dunno if this is relevant but around midnight each night the site goes really slow for a short time

Some backup process at the data centre... I'll ask... rubschin:
:thumbsup:  that was my guess but weirdly it seems to happen on the first access after midnight (can take over a minute for a page to load) and then seems fine afterwards.  I'd expect a backup to be running for a fair time, not one off.

Interesting...  rubschin:

Next time I stay up 'til 2am I'll test it...  ;)
Pro Skub  Thumbs:

Offline Steve

  • Power Poster
  • *****
  • Posts: 47608
  • Reputation: -3
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #894 on: March 02, 2020, 10:08:33 AM »
we expect no less of you  ;)

Any evidence I can try and collect next time?
Well, whatever nevermind

Offline Barman

  • Administrator
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 134705
  • Reputation: -49
  • Since 1960...
    • Virtual Pub!
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #895 on: March 02, 2020, 10:09:09 AM »
we expect no less of you  ;)

Any evidence I can try and collect next time?

I'll message them and ask if there is any known reason for it...
Pro Skub  Thumbs:

Offline apc2010

  • Power Poster
  • *****
  • Posts: 57108
  • Reputation: -2
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #896 on: March 02, 2020, 03:59:59 PM »
Dunno if this is relevant but around midnight each night the site goes really slow for a short time

Some backup process at the data centre... I'll ask... rubschin:
:thumbsup:  that was my guess but weirdly it seems to happen on the first access after midnight (can take over a minute for a page to load) and then seems fine afterwards.  I'd expect a backup to be running for a fair time, not one off.

Interesting...  rubschin:

Next time I stay up 'til 2am I'll test it...  ;)

I can ......for per hour or there after ........ Thumbs:

Offline Steve

  • Power Poster
  • *****
  • Posts: 47608
  • Reputation: -3
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #897 on: March 03, 2020, 12:03:55 AM »
And dead on midnight it repeats

1 minute 55 seconds to load the Top Tips thread and then 10 seconds to load the unread topics page and then all fine
Well, whatever nevermind

Offline Barman

  • Administrator
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 134705
  • Reputation: -49
  • Since 1960...
    • Virtual Pub!
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #898 on: March 03, 2020, 05:42:19 AM »
And dead on midnight it repeats

1 minute 55 seconds to load the Top Tips thread and then 10 seconds to load the unread topics page and then all fine

 :thumbsup:
Pro Skub  Thumbs:

Offline Steve

  • Power Poster
  • *****
  • Posts: 47608
  • Reputation: -3
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #899 on: March 26, 2020, 12:05:00 AM »
Still doing it, bang on midnight   rubschin:
Well, whatever nevermind