Author Topic: Problems with using the VP Site  (Read 93087 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline apc2010

  • Power Poster
  • *****
  • Posts: 57591
  • Reputation: -2
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #900 on: April 02, 2020, 09:19:20 PM »
My PC is dying ......... sad24:  this is "Pub-command centre".... noooo:

Offline Grumpmeister

  • Power Poster
  • *****
  • Posts: 28378
  • Reputation: -24
  • Prankmeister General
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #901 on: April 02, 2020, 10:05:18 PM »
My PC is dying ......... sad24:  this is "Pub-command centre".... noooo:

What's wrong with it?  rubschin:
Praise Z0rg!

Offline apc2010

  • Power Poster
  • *****
  • Posts: 57591
  • Reputation: -2
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #902 on: April 02, 2020, 10:26:06 PM »
My PC is dying ......... sad24:  this is "Pub-command centre".... noooo:

What's wrong with it?  rubschin:

Turns out plugging in Miss T new phone to charge via the USB was causing it to crash ... rubschin:

Offline Grumpmeister

  • Power Poster
  • *****
  • Posts: 28378
  • Reputation: -24
  • Prankmeister General
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #903 on: April 02, 2020, 11:01:50 PM »
You need to install the driver software and app package before you do that...  whistle:
Praise Z0rg!

Offline Barman

  • Administrator
  • Needs to get out more...
  • *****
  • Posts: 135599
  • Reputation: -49
  • Since 1960...
    • Virtual Pub!
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #904 on: April 03, 2020, 06:36:45 AM »
My PC is dying ......... sad24:  this is "Pub-command centre".... noooo:

PICNIC  whistle:
Pro Skub  Thumbs:

Online Steve

  • Power Poster
  • *****
  • Posts: 48467
  • Reputation: -3
Re: Problems with using the VP Site
« Reply #905 on: April 03, 2020, 09:11:08 AM »
My PC is dying ......... sad24:  this is "Pub-command centre".... noooo:

What's wrong with it?  rubschin:

Turns out plugging in Miss T new phone to charge via the USB was causing it to crash ... rubschin:
I hope you had the phone in airline mode.  Every time I do that the PC says 'oh great I've got a hardwired internet connection, I'll use that to update everything incl the OS'

1GB of data allowance gone in minutes  Banghead
Well, whatever nevermind